RecoveryBulls

Tirsdag den 1.oktober havde vi besøg af Evan Ramsland fra RecoveryBulls.

Evan indledte med at fortælle lidt om sin egen fortid - ideen og grunden til han havde startet RecoveryBulls.

Han var pga. forskellige kriminelle handlinger endt i Esbjerg Arrest. Efter at siddet der i ca. 9 mdr. blev han overflyttet til Nyborg Statsfængsel, hvor han afsonede resten af sin straf.

Ved løsladelsen uden særlig meget hjælp fra det offentlige, kom han til at tænke på, hvad er det der gør hverdagen besværlig – at være ensom og ikke have socialomgang med andre mennesker. Han begyndte derfor sammen med en kammerat at invitere udsatte mennesker til fodboldkampe. Efter et år var der ca. 40 der mødte op, når der blev arrangeret fodboldkampe og det blev grundlaget for, at han i 2015 stiftede RecoveryBulls.

Hovedformålet er at dyrke samhørighed, frivillighed og kærlighed. Det koster 100 kr. som engangsbetaling og så er man medlem. Der er ingen tilmelding til arrangementerne, man møder bare op og alle kan være med. Det gælder ikke om at vinde, men om at være med.

I 2019 var der 360 tilmeldte, heraf 240 i Esbjerg.

I 2018 var der 4624 fremmødte/ deltagere i de 344 aktiviteter der blev afholdt.

Der er bl.a. følgende aktiviteter:

Svømning, fodbold (både udendørs og ind dørs), volleyball, billard, dart, bueskydning og barsket. Desuden afholdes der to årlige fester.

Har man ideer til nye aktiviteter, skal man bare komme frem med det, så forsøger man altid at få det op at stå.

I foråret 2019 åbnede man en social sportscafe i Esbjerg, hvor man kan mødes til fællesspisning, en god snak eller se fodbold sammen på tv’et.

En aften der gav et flot billede af, hvilket stort arbejde RecoveryBulls gør for byens udsatte grupper.

 

Forstør ved klik