Camping weekend

Så blev den årlige camping weekenden afviklet. Weekenden blev afholdt på Jelling Camping.

Allerede torsdag den 2. mødtes de første 14 – 10 i campingvogn og 4 i mobilhome. Da vi var så mange, valgte vi at rejse det store telt allerede torsdag sidst på eftermiddagen, så vi kunne samles til fællesspisning og hyggelig samvær kl. 19.

Efter en god nats søvn var vi klar til at modtage de sidste 8 deltagere fredag, så der nu var beboer i 5 campingvogne, 2 mobilhome og en hytte.

Da alle var blevet installeret var det til til at nyde fælleskaffebord i det gode vejr.

Fredag aften var vi igen samlet i det store telt til spisning, sang og hyggelig samvær.

Efter morgenmaden lørdag, var der 4 der var nødt til at tage hjem pga.de havd et andet arrangement. Resten af os havde mulighed for at udforske området – mange valgte at besøge Museet Kongernes Jelling, Jelling Kirke og højene, mens andre kørte til Vejle for at se Fjordenhus. Kl. 13 mødtes vi alle til fællesfrokost i Pandekagehuset. Herefter var der igen mulighed for at studere Museet, Kirken og højene eller man kunne tage tilbage til campingpladsen og slappe af inden vi igen mødtes i det store telt.

Efter morgrenmaden søndag kunne vi så pakke det hele ned og tage hjem fra en indholds rig weekend, hvor vi også oplevede campingpladsens ”Western festival” med masser af cowboys og sågar tre rytter på hesteryg – vi så dem, men selvom der var musik både i deres telt og på pladsen, var vi på ingen måde generet af dem.

 En dejlig weekend med masser af sol og dejlig samvær.